Zo werkt Epics

De unieke stappen

Onze dienst is er op gericht om jou snel en effectief te voorzien van de best mogelijke leads. Persoonlijk, gestructureerd en succesvol. Lees hier wat je kan verwachten wanneer we samen deze epic journey gaan beginnen.

Kennismaking

We maken kennis en halen de kern van je organisatie en groeivraagstukken naar boven. Deze input vormt de basis van een succesvolle strategie en samenwerking.

Onboarding

Samen doorlopen we de strategie en bespreken wat er van wie wordt verwacht en wanneer. Je LinkedInprofiel wordt geoptimaliseerd, Sales Navigator geactiveerd en we koppelen alles aan een persoonlijk dashboard.

Doelgroepen

Op basis van jouw organisatie en doelgroep worden

doelgroeplijsten opgezet met de best mogelijke potentiële klanten. Zo kom je direct in gesprek met de beslisnemer.

De funnel

De campagneteksten en funnel zijn opgebouwd en we kunnen van start!

Vanuit jouw LinkedInprofiel volg je de reacties naar wens op en plant 1-op-1 afspraken. Alle afspraken zullen gaan over interesse van de lead in jouw product, dienst of business in het algemeen.

Evaluatie

Na afloop én tijdens iedere campagne worden de resultaten doorgemeten en geëvalueerd. Natuurlijk hebben we vooraf vol vertrouwen in een positieve uitkomst, maar we kijken altijd tussentijds wat beter zou kunnen.

Doorontwikelen

Nu je het succes van deze epic strategie hebt ervaren kunnen we aan de slag met het doorontwikkelen. Omdat we continu nieuwe acties en berichten testen komen we tot het beste resultaat. Denk bijvoorbeeld aan funnels met gepersonaliseerde afbeeldingen of een videoboodschap . De mogelijkheden zijn eindeloos.

Eindeloze combinaties

Epics is geen one-size-fits-all oplossing maar volledig afgestemd op jouw markt, doelgroep en aanbod. De mogelijke funnels zijn eindeloos. Van kortlopende funnels (vanaf 1 maand) gefocust op het direct binnen halen van een kennismakingsgesprek tot langlopende nurture funnels (geen einddatum). Tijdens de kennismaking en onboarding nemen we alle mogelijkheden uitgebreid met je door.

Iedere campagne die we bedenken heeft haar eigen voor- en nadelen. Om de campagnes die voor jou het beste werken te kunnen achterhalen testen we altijd meerdere funnels naast elkaar. De ervaring leert namelijk dat iedere laag binnen een organisatie op een andere manier reageert op de strategie maar dat er we er bij voldoende aantallen zeker een lijn in kunnen zien. Vanaf dat moment weet je wat het beste aanslaat bij de oprichter, sales manager of IT-consultant in jouw doelgroep.

De feiten spreken

Eerst zien, dan geloven. Dat is een benadering die wij alleen maar kunnen stimuleren. Gelukkig spreken de cijfers voor zich. Afhankelijk van de doelgroep en boodschap die je kiest presteren onze funnel uitstekend! Als de mix tussen doelgroep, dienst en profiel in orde is behalen we zelfs gemiddeld onderstaande statistieken. Niet verkeerd, al zeggen we het zelf. Dit betekent dat je maandelijks via duizenden acties met honderden potentiële klanten in contact komt.
0
Gemiddeld reactiepercentage
0
Gemiddeld connectiepercentage

50+ tevreden klanten

Epics is een onderdeel van User Story

We zijn een innoverend en ambitieus bureau dat zich elke dag inzet voor het behalen van de beste resultaten voor jou. Spreekt onze aanpak je aan?
Let’s collaborate!